Φορτηγα

Δυνατότητα μεταφοράς παντός είδους φορτηγών οχημάτων, μηχανημάτων βαρέος τύπου, οχήματα διαμορφωμένα ειδικού τύπου π.χ. Γερανούς, ζώντα ζώα και όλων των ειδών επικίνδυνων φορτίων.

Containers / Παλετες

Δυνατότητα μεταφοράς κάθε είδους Container, Παλέτας ή Δέματος.

Ασυνοδευτα Οχηματα

Δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων ΕΙΧ, Μοτό, Trailer, Λεωφορείων.

Η Εταιρεία μας και το έργο της:

Η εταιρεία ΑΕΙΝΑΥΤΗΣ Ν.Ε. εντάσσεται στις ελληνικές παραδοσιακές ακτοπλοϊκές εταιρείες, που έχει τις ρίζες της στη Χίο, ενα νησί με μεγάλη ναυτική παράδοση.

Κύριος στόχος της εταιρείας μας είναι η καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών, σε φορτία, των τοπικών κοινωνιών του Β.Α. Αιγαίου και των Χανίων.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της θαλάσσιας μεταφοράς φορτίων από και προς τα νησιά του Αιγαίου. Εδώ και 11 συνεχόμενα έτη, η ΑΕΙΝΑΥΤΗΣ Ν.Ε. εξυπηρετεί με συνέπεια και αξιοπιστία τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου και τη Κρήτη, ενω παράλληλα. διευρύνει συνεχώς το δίκτυο και τον στόλο της, εντάσσοντας νέους προορισμούς και πλοία στα δρομολόγια και τον στόλο της.

Αντιλαμβανόμενη πλήρως την ευθύνη της αποστολής της προς τις νησιωτικές κοινωνίες και τους επαγγελματίες προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και συνέπεια στα δρομολόγια της, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Με αυτό τον τρόπο αναβαθμίζει συνεχώς τον τομέα των Φ/Γ – Ο/Γ της Ελληνικής Ακτοπλοΐας και παραμένει πρωταγωνίστρια εταιρεία.

Τελος η Εταιρεία μας ειδικεύεται στη μεταφορά επικίνδυνων φορτίων, βυτιοφόρων οχημάτων καθώς επίσης και βαρέων οχημάτων και μηχανημάτων.